Bezoek onze Facebook pagina

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen qua film en foto? Klik op een van de logo;s

__________

Kinderfeestjes

Wij verzorgen op maat gemaakte kinderfeestjes. Afhankelijk van de leeftijd duurt een feestje gemiddeld anderhalf uur met een kwartiertje pauze (een mooi cadeau momentje voor de jarige). Wij hebben de mogelijkheid om op diverse locaties indoor een tof parkour neer te zetten maar we kunnen ook naar buiten op een samen gekozen locatie. Met onze sport en spel, turn en freerun achtergrond kunnen we alle kanten op! Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij maken er samen een leuk programma van. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

16 september hebben wij een super tof kinderfeestje georganiseerd voor Sven. Klik hier om een indruk te krijgen van Svens verjaardag! Het feestje vond plaats in De Zijde in Bergschenhoek. We begonnen met de basis technieken per onderdeel en tot slot mocht iedereen het geleerde per persoon laten zien tijdens het parkour rennen. De middag werd afgesloten met een diploma voor alle kindjes.

"Gedurende het feestje groeide het zelfvertrouwen van een aantal kinderen zichtbaar. Zo mooi om zoiets in nog geen twee uur te zien gebeuren. Niet alleen een feestje voor de kinderen maar ook voor ons. De reacties van de kinderen waren geweldig! Ze hebben nog nooit zo'n tof feestje meegemaakt. De kinderen genoten zichtbaar en de begeleiding van Ray was duidelijk en gericht op de veiligheid en het plezier van de kinderen" Bron: Mama van Sven 

UA-103830079-1